website hit counter

Gastenboek

Ik moet een eindje rijden om mijn hondje naar hen te brengen. Maar ik heb het er graag voor over. Ze is in zeer goede handen bij hen. Ik kan met een gerust hart haar bij hen achterlaten. Ze zijn lief voor haar hebben verstand van zaken, hebben veel ruimte met een geweldige grote tuin om te spelen. Blij dat zij er zijn!!
Onze Mikky komt bij Patricia vandaan en wat zijn wij blij met haar!!!
Omdat wij regelmatig in het buitenland zijn is het zo fijn dat Mikky in geweldige handen is bij Patricia, haar man en hun dochter. We kunnen echt op hun bouwen.

Rein, Maria en Karen
Mijn hondjes komen van Patricia vandaan, maar ze gingen voor het eerst naar de opvang. Ik heb ze met een gerust hart achter gelaten. Wetende dat ze het naar hun zin zouden hebben. Ik ben super blij met Patricia en haar mooie opvang resort
Baasje op vakantie en de haarballen ook! Ik laat mijn haarballen met een gerust hart achter. Echt een luxe, chihuahua resort is het gewoon hihi. Patricia je bent een kanjer. Bedankt voor de goede zorgen weer. Xxx
In maart 2023 kennis gemaakt met Patricia, de rondleiding gehad en veel info gehad over het Chihuahua hotel. Hotel??? Het lijkt wel een resort. Alles is zo mooi en zo schoon. Mooie speelweides waar echt veel aandacht tot in de kleinste details is besteed voor het wel en wee en de veiligheid van de logees. Onze 2 chi, s hebben een weekje van dit alles mogen genieten en de liefdevolle aandacht gekregen van Patricia en haar team. Zelfs onze Chi van 11 jaar oud (wat normaliter een luiaard is) was vrolijk aan het rennen en spelen op de filmpjes die we van Patricia hebben mogen ontvangen. Onze 2e chi van 5 jaar oud kon heerlijk zijn energie kwijt, door heerlijk rond te rennen met zijn vriendjes. Onze chi, s kregen altijd een plakje kipfilet door hun brokjes. Best well vervelend als we een dagje weg gingen. Maar dankzij Patricia eten ze nu hun brokjes met een klein beetje water erover heen. Wij kunnen ons geen beter vakantie adres voorstellen dan bij Patricia en haar team. Een dikke 10 is nog te weinig als waardering.
Zeker 5 sterren waard, wat een prachtig en schone opvang/ hotel voor mn baby Yoda. Super verzorgd en heel fijn om tussendoor te kunnen appen om te vragen hoe het met haar ging. Heel leuk om te zien dat ze zich zo snel thuis voelde en heerlijk aan het spelen was met alle hondjes. Ze is heel zacht, fluffy en mooi getrimd weer thuis gekomen. Super bedankt en ik ben alweer nieuwe datum aan het prikken!
Vandaag Hunter weer opgehaald bij Patricia, wat zag hij er weer mooi verzorgd en getrimd uit. ik ben minimaal 4 uur onderweg om hem te brengen of te halen maar dat heb ik er zeker voor over. Wat een prachtig chihuahua opvang. Hunter breng ik hier nu al een paar jaar, zo fijn voor hem om met andere hondjes te spelen, maar ook voor mij om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan. Ik heb voor dit jaar de vakantie voor Hunter alweer gereserveerd!Dankjewel Patricia en team voor de goede zorgen!
Pebbles komt inmiddels al een aantal jaar naar de opvang van Patricia en wordt altijd perfect verzorgt. Wij kunnen zonder zorgen op vakantie. Pebbles heeft een beetje een apart karakter maar ook daar schrikken ze niet van. De 3 R's die je zelf met kinderen hanteert als ze opgroeien, worden hier ook gehanteerd voor de hondjes. Rust, regelmaat en reinheid. Dank je wel Patricia en gezin.
Heerlijk vertrouwd adres voor gunner
Hij voelt zich prima op zijn gemak
En daardoor ga ik met een gerust hart weg.
Patricia en team zijn geweldig. Onze chihuahua Charlie is niet zo heel erg fan van andere, maar bij Patricia direct vertrouwd. Fijn gevoel om op vakantie te gaan.
Nieuw bericht