website hit counter

Gastenboek

Vandaag Hunter weer opgehaald bij Patricia, wat zag hij er weer mooi verzorgd en getrimd uit. ik ben minimaal 4 uur onderweg om hem te brengen of te halen maar dat heb ik er zeker voor over. Wat een prachtig chihuahua opvang. Hunter breng ik hier nu al een paar jaar, zo fijn voor hem om met andere hondjes te spelen, maar ook voor mij om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan. Ik heb voor dit jaar de vakantie voor Hunter alweer gereserveerd!Dankjewel Patricia en team voor de goede zorgen!
Pebbles komt inmiddels al een aantal jaar naar de opvang van Patricia en wordt altijd perfect verzorgt. Wij kunnen zonder zorgen op vakantie. Pebbles heeft een beetje een apart karakter maar ook daar schrikken ze niet van. De 3 R's die je zelf met kinderen hanteert als ze opgroeien, worden hier ook gehanteerd voor de hondjes. Rust, regelmaat en reinheid. Dank je wel Patricia en gezin.
Heerlijk vertrouwd adres voor gunner
Hij voelt zich prima op zijn gemak
En daardoor ga ik met een gerust hart weg.
Patricia en team zijn geweldig. Onze chihuahua Charlie is niet zo heel erg fan van andere, maar bij Patricia direct vertrouwd. Fijn gevoel om op vakantie te gaan.
Patricia is the best! Niemand die beter voor je chihuahua zorgt!
Diesel is zo goed verzorgd en kwam helemaal relaxed en mooi getrimd thuis! De omgeving is een echt chihuahua paradijs! Ik ben heel blij dat ik dit paradijsje heb ontdekt voor Diesel! ❤️ Bedankt Patricia!
Mooie locatie, netjes, schoon!
Leuk omdat ze echt met eigen groepje zijn.
Mijn paddy heeft het heerlijk gehad!
Heel blij mee!!!
We gaan met een gerust gevoel op vakantie als we weten dat ons hondje ook goed verzorgd wordt. Faya heeft het heerlijk gehad. Dat zagen we ook op de leuke filmpjes. Bedankt voor jullie goede zorgen!
Onze chihuahuas kunnen wij met een gerust hart achterlaten bij Patricia en gezin,lief en zorgzaam.Alaska en Hazel hebben het heel erg naar hun zin!We zouden niet anders willen dan Chickatjieka opvang!
Mijn 2 pommetjes kunnen niet wachten tot het kerst is
Nieuw bericht